Este unul dintre cele mai rapide SUV-uri de la Geneva. BMW Alpina, pe cât de rare, pe atât de apreciate de fani

Ceea ce iese în evidenţă în legătură cu această maşină ...

Este unul dintre cele mai rapide SUV-uri de la Geneva. BMW Alpina, pe cât de rare, pe atât de apreciate de fani  Este unul dintre cele mai rapide SUV-uri de la Geneva. BMW Alpina, pe cât de rare, pe atât de apreciate de fani

Unul dintre cele mai rapide SUV-uri din Geneva a fost prezentat încă de la sfârşitul lunii trecute, când Alpina a lansat noul BMW X3, duplicat în versiunea XD3.

Ceea ce iese în evidenţă în legătură cu această maşină - în afară de artificiile vizuale exterioare care includ bara de protecţie şi roţile - este performanţa.

Citeşte şi Toţi şoferii care sunt opriţi în trafic rămân cu maşinile ”marcate” de poliţişti. Care este motivul

Citeşte şi Degeaba dai semnal dacă nu te uiţi în oglinda retrovizoare - VIDEO

Modelul XD3 vine cu un motor diesel quad-turbo de 3,0 litri, punând cei 388 de cai şi un cuplu de 770 Nm în sarcina sistemului xDrive cu cutie automată cu 8 trepte.

Distanţa de la zero până la 100 km / h durează doar 4,6 secunde, iar viteza maximă a fost deblocată la 266 km / h. 

Clientii care nu mai au răbdare să aştepte livrarile versiunii XD3, care vor fi disponibile de anul viitor, pot opta pentru BMW X3 xDrive30d, care are performanţe oarecum asemănătoare: ajunge la 100 km / h în 5.8 secunde şi are o viteză maximă de 240 km / h.

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.