Eşti pregătit de sezonul rece? Uite ce trebuie să ai în maşină când vine zăpada

Poate că pe unele din acestea le aveţi deja în maşină, dar nu strică să le recapitulaţi.

Eşti pregătit de sezonul rece? Uite ce trebuie să ai în maşină când vine zăpada Eşti pregătit de sezonul rece? Uite ce trebuie să ai în maşină când vine zăpada

Iarna se apropie, iar pentru şoferi asta înseamnă alte griji în plus. Indiferent de cât de puternică e maşina pe care o conduci ai nevoie de câteva obiecte pentru a putea trece cu bine de problemele care ar putea apărea în sezonul rece, şi în acelaşi timp pentru a-ţi uşura călătoriile.

Poate că pe unele din acestea le aveţi deja în maşină dar nu strică să le recapitulaţi. Iata o listă de obiecte care să te ajute ca iarna să nu te ia prin surprindere:


1. Antigel

Culmea tupeului. Gest revoltător făcut de un şofer băcăuan. VIDEO

2. Lichid de parbriz pentru iarnă

3. Cabluri de pornire

4. Racletă

VIDEO Testul la care Dacia Logan a ieşi mai bine ca Mercedes C350E

5. Cablu de remorcare

6. Lopată

7. Săculeţi cu nisip şi sare

8. Manuşi de protecţie cât mai groase

VIDEO Întâiul şofer al Rusiei testează concurentul Daciei Logan

Europa desenează, China copiază - GALERIE FOTO cu cele mai tari modele copiate de chinezi

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.