Eşti pregătit pentru cel mai tare comparativ de anul acesta?

LaFerrari, McLaren P1 şi Porsche 918 Spyder îşi dau întâlnire pe circuit, pentru ceea ce ai putea numi cel mai tare comparativ de anul acesta. În sfârşit...

Eşti pregătit pentru cel mai tare comparativ de anul acesta? Eşti pregătit pentru cel mai tare comparativ de anul acesta?

Nu este prima dată când le vezi în aceleaşi cadre, trioul de vis ţi-a furat multe minute de vizionare anul acesta. Însă este pentru prima dată când nu se reunesc pentru a te fermeca - cu tot ceea ce reprezintă ele - ci pentru a se întrece într-un comparativ pe cinste, pe circuitul de la Silverstone.

Condiţiile ideale unui comparativ sunt întrunite: vreme ideală, asfalt propice, un singur om - pilotul BTCC Mat Jackson. Tot ce trebuie să mai facem acum sunt pariurile: LaFerrari, McLaren P1 sau Porsche 918 Spyder? Iată şi un preview al comparativului ale cărui rezultate vor fi făcute public în noiembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.