Eşti pregătit să te îndrăgosteşti de noul Volvo V40? PREŢURI ŞI GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 07 sept. 2016 Știri auto

 


Volvo Cars pregăteşte un nou update pentru modelele V40 şi V40 Cross Country. Astfel, cele mai bine vândute modele ale sale vor beneficia de noul concept de design Volvo, pentru versiunile din 2017. 

V40 este cel mai bine vândut model Volvo în Europa şi al doilea cel mai popular model Volvo la nivel mondial, iar anul acesta V40 a beneficiat de o reconfigurare majoră, primind amprenta noului stil Volvo, cu o grilă concavă distinctă ce conţine noul logo Volvo, şi farurile “Thor’s Hammer” văzute prima dată la XC90.

Pe lângă modificările de design au fost incluse alte cinci opţiuni de culori, nuanţele noi de Amazon Blue şi Denim Blue, precum şi cele trei culori, deja utilizate la alte modele din portofoliul Volvo Cars: Bursting Blue, Mussel Blue şi Luminous Sand.

GALERIE FOTO

La interior clienţii se vor bucura de tapiţeria City Weave şi volan Charcoal/Blond, precum şi o serie de opţiuni noi de design interior: Milled Aluminium, Black Grid Aluminium şi Stealth Aluminium. Accentele de culoare în inserţiile de tapiţerie de la uşi, combinate cu cu o serie de cusături contrastante şi tapiţeria de culoare neagră a plafonului vor fi disponibile ca opţiune pentru noul V40. Noi praguri vor fi adăugate pentru nivelele de echipare R-Design şi Inscription alături de un suport de chei cu noul logo Volvo.

Motorizări

Asemenea oricărui model Volvo, oferta de sistem de propulsie se bazează pe Drive E 2.0 litri turbo, proiectat şi construit la fabrica de Volvo din Skövde.

Seria Drive E cu emisii scăzute, de înaltă performanţă, cu motorizări pe benzină şi diesel, oferă un amestec perfect între plăcerea de a conduce şi consumul economic, păstrând, în acelaşi timp, o receptivitate crescută pentru condusul în oraş.

Preţuri


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide