Estimările prevăzute de Renault Nissan

Piaţa auto ar putea creşte în următorii ani cu 10% faţă de 2006, dacă nu vor exista modificari radicale ale taxei de primă înmatriculare pentru anul viitor, apreciază Nicholas Ianculescu, Directorul general al Renault Nissan România.

Estimările prevăzute de Renault Nissan Estimările prevăzute de Renault Nissan
Piaţa totală auto, incluzând autoturisme, vehicule comerciale, camioane şi autobuze, a ajuns în 2006 la 297.162 unităţi, în creştere cu 15,9% faţă de anul 2005.

"Modificarea taxei auto într-un sens puternic nefavorabil vânzărilor de maşini noi va plafona nivelul pieţei sub 300.000 de unităţi, întrucât dealerii de vehicule second-hand se vor mişca foarte repede pentru a aduce maşini uzate în România", spune directorul general al firmei Renault Nissan.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.