Etox Zafer

Cine ar fi crezut ca vom avea o maşina sport facută în Turcia? Dar atunci când există bani, modele în serie limitată se pot construi oriunde. Chiar fără nici un profit.

Etox Zafer Etox Zafer
Este nevoie doar de dorinţa unui bogătaş de a avea propria marcă de automobile şi un nou model este creat aproape peste noapte. Etox este primul producător turc de automobile care are ca scop exclusiv construirea de maşini sport. Compania cu sediul in Ankara va lansa primul model sport de la Anadol STC-16, fabricat între 1973 şi 1975.

Zafer va fi pus în mişcare de trei motoare: două diesel de 1,5 litri şi 125 CP şi 3,0 litri şi 220 CP şi unul pe benzină, un V6 tot de 3.0 litri dar care dezvoltă 272 CP. Lansarea noului model urma să aibă loc pe 31 august, de ziua victoriei, dar până acum producătorul nu a mai dat publicităţii nici un fel de detalii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.