Eugen Teodorovici, despre taxa auto: Cum se aprobă bugetul începem să rambursăm tot. Cel târziu până în iunie

Autor: Visan Marian 18 feb. 2019 Știri auto
Eugen Teodorovici, despre taxa auto: Cum se aprobă bugetul începem să rambursăm tot. Cel târziu până în iunie

„Cu sau fără somaţia Uniunii Europene, noi am prevăzut chiar în 114, ca până în iunie să fie banii rambursaţi, ca să fie un termen mai larg. Cel târziu până în iunie, am pus noi legal, dar să nu înţeleagă cei care ne urmăresc, că dăm banii tocmai în iunie. Nu, cum se aprobă bugetul, imediat, începem să rambursăm tot ce s-a depus de către cei în speţă. Sper ca domnul preşedinte să nu dea înapoi bugetul, pentru că poate crea multe astfel de probleme – şi pe zona de alocaţii, şi pe zona de taxa auto şi pe alte cheltuieli”, a afirmat, duminică seara, Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

În ianuarie, Comisia Europeană a anunţat că poate declanşa infringement pentru România, dacă nu rambursează taxa auto în următoarele două – trei luni.

Sursă: Ziarul Financiar

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide