Eugen Teodorovici, despre taxa auto: Cum se aprobă bugetul începem să rambursăm tot. Cel târziu până în iunie

Ministrul de Finanţe, despre taxa auto

Eugen Teodorovici, despre taxa auto: Cum se aprobă bugetul începem să rambursăm tot. Cel târziu până în iunie Eugen Teodorovici, despre taxa auto: Cum se aprobă bugetul începem să rambursăm tot. Cel târziu până în iunie

„Cu sau fără somaţia Uniunii Europene, noi am prevăzut chiar în 114, ca până în iunie să fie banii rambursaţi, ca să fie un termen mai larg. Cel târziu până în iunie, am pus noi legal, dar să nu înţeleagă cei care ne urmăresc, că dăm banii tocmai în iunie. Nu, cum se aprobă bugetul, imediat, începem să rambursăm tot ce s-a depus de către cei în speţă. Sper ca domnul preşedinte să nu dea înapoi bugetul, pentru că poate crea multe astfel de probleme – şi pe zona de alocaţii, şi pe zona de taxa auto şi pe alte cheltuieli”, a afirmat, duminică seara, Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

În ianuarie, Comisia Europeană a anunţat că poate declanşa infringement pentru România, dacă nu rambursează taxa auto în următoarele două - trei luni.

Sursă: Ziarul Financiar

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.