Euro NCAP a testat în aprilie două noi modele: Citroën C5 Aircross şi Range Rover Evoque

La început de aprilie, organismul european Euro NCAP a publicat rezultatele crash-testelor pentru două modele.

Euro NCAP a testat în aprilie două noi modele: Citroën C5 Aircross şi Range Rover Evoque Euro NCAP a testat în aprilie două noi modele: Citroën C5 Aircross şi Range Rover Evoque

La început de aprilie, organismul european Euro NCAP a publicat rezultatele crash-testelor efectuate pe un număr de două maşini noi. Luna aceasta au fost analizate Citroën C5 Aircross şi Range Rover Evoque. 

Modelul Citroën C5 Aircross are două tipuri de rezultate. Au fost analizate două versiuni: una în varianta de echipare standard, care a obţiunut 4 stele, pe când cealaltă versiune, cu Safety Pack, a obţinut punctajul maximum de 5 stele. În cazul modelului cu Safety Pack maşina este dotată cu sistemul AEB Cyclist care detectează bicicliştii, precum şi sistemul automat de frânare de urgentă. 

Pe de altă parte, celălalt model testat - Range Rover Evoque a trecut fără emoţii de testele de siguranţă, punctajul fiind de 5 stele. Protecţia pentru ocupanţii adulţi este de 94%, cea a pasagerilor copii de 87%, pe când sistemele de asistenţă oferă o protecţie de 73%.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.