EuroNCAP – noi rezultate

EuroNCAP dezvăluie rezultatele pentru următoarele şase maşini: Daihatsu Materia, Mazda 2, Honda Civic, Mercedes Benz C Class, Renault Laguna şi Volvo V70.

EuroNCAP – noi rezultate EuroNCAP – noi rezultate
Mazda 2, Mercedes Benz C Class, Renault Laguna şi Volvo V70 au primit câte cinci stele la categoria protecţia pasagerilor, categorie la care Laguna putea atinge cel mai înalt scor de până acum, dacă nu pierdea un punct pentru deschiderea uşii din spate în momentul impactului. La categoria protecţia pietonilor, maşina cu cel mai mare scor îl deţine Honda Civic care primeşte trei stele, cu o stea mai mult faţă de celelalte cinci maşini, care au primit doar două stele, în ciuda dezamăgirii Euro NCAP.

Dintre maşinile cu cel mai mare număr de stele la categoria protecţia copilului se numără Mazda 2, Honda Civic, Renault Laguna şi Volvo V70 care primesc fiecare câte patru stele.

Probleme apărute în timpul testelor au fost găsite la Mazda 2 şi Volvo 70, care au avut întârzieri la declanşarea airbagurilor frontale şi respectiv cortină.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.