European Gay Car 2011: Peugeot RCZ

Conform site-ului francez Ledorga, Gay Car of the Year 2011 în Europa a fost desemnat modelul Peugeot RCZ. Vezi în continuare care este TOP 10 Gay Car of the Year 2011.

European Gay Car 2011: Peugeot RCZ European Gay Car 2011: Peugeot RCZ

Francezii au reuşit să atragă multe priviri cu modelul lor Peugeot RCZ, care a câştigat şi multe trofee de design. Însă doar comunitatea de gay din Europa a ajuns să îi decerneze un premiu aşa de sonor, precum "Maşina Anului".

Aşadar, Peugeot RCZ a reuşit să câştige trofeul European Gay Car of the Year 2011, conform site-ului francez Ledorga, specializat în astfel de premii pentru comunitatea de gay. De fapt, podiumul este ocupat de modele ale unor constructori de gintă latină, RCZ fiind la diferenţă de numai un punct de următorul clasat, un văr de-al său.

VEZI AICI TOP 10 GAY CAR OF THE YEAR 2011 ÎN EUROPA

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.