Evaluare pentru privatizare

Compania de evaluare Darian Rom Suisse Cluj-Napoca va evalua compania Automobile Craiova în vederea privatizării, după ce a câştigat licitaţia organizată de AVAS.

Evaluare pentru privatizare Evaluare pentru privatizare

"Procesul de evaluare va fi complex, el presupunând evaluarea pachetului majoritar de acţiuni deţinut de AVAS la Automobile Craiova, care include practic şi participaţiile statului în cadrul companiilor Daewoo Automobile Romania şi Mecatim Timişoara", a declarat într-un comunicat transmis agenţiei MEDIAFAX Adrian Crivii, directorul general al Darian.

Contractul dintre AVAS şi Darian va fi semnat după expirarea termenului de cinci zile de depunere a eventualelor contestaţii şi după soluţionarea acestora, iar procesul de evaluare este preconizat să dureze circa 30 de zile. Ponderea ofertei tehnice a fost de 75%, iar cea a ofertei financiare de 25%.

Directorul general al Automobile Craiova, Lucian Luţaru, a precizat pentru MEDIAFAX că Darian a obţinut cel mai bun punctaj pentru oferta tehnică, iar celălalt concurent, Romanian Expert Consulting, a avut o ofertă financiară mai bună, dar a întrunit un punctaj general mai redus.

Darian a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste două milioane de euro în 2006, de două ori mai mare faţă de nivelul din 2005, şi are o cotă de piaţă estimată la peste 20%.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.