Eveniment organizat de BDT

BDT, distribuitor autorizat Ford, dă întâlnire tuturor bucureştenilor pentru un test-drive şi maşini la preţuri avantajoase, din 24 până în 31 mai, în spaţiul special amenajat în parcarea Bricostore din Băneasa Shopping Center.

Eveniment organizat de BDT Eveniment organizat de BDT
Autoturisme noi şi rulate, autoutilitare, precum şi autoturisme cu livrare imediată, vor fi expuse pe o suprafaţă de 1000 mp. Pentru drive-test, distribuitorul pune la dispoziţia publicului modele precum Fiesta, Fusion, Focus, C-Max, S-Max, Mondeo şi Galaxy.

Un avantaj major de care se pot bucura toţi cei interesaţi în achiziţionarea unui autoturism marca Ford, este acela că pot beneficia şi de campaniile în desfăşurare pentru modelele Fiesta, Fusion şi Noul Focus. Astfel, clienţii BDT pot deveni proprietari ai modelelor menţionate mai sus la preţuri extrem de avantajoase: Fiesta – 9.353 euro fără TVA, Fusion – 9.990 euro fără TVA şi noul Focus la numai 10.750 euro fără TVA.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.