Evoque se pregăteşte de meci cu nemţii

Schiţe oficiale cu SUV-ul german

Evoque se pregăteşte de meci cu nemţii Evoque se pregăteşte de meci cu nemţii

Niciodată nu ne-au plăcut SUV-urile cabrio. Avem un argument care ne susţine. Nissan Murano Cabrio e considerată una dintre cele mai urâte maşini vândute vreodată în SUA. Maşinile astea sunt forţate aşa cum erau, dacă vă mai amintiţi, 207 sedan. Maşina arăta mai bine cu orice caroserie, mai puţin cu cea în 5 uşi. Şi nici Fabia nu era departe. Combinaţiile astea dintre firesc şi exagerat ni s-au părut nişte soluţii low-cost pentru oamenii care şi-au dorit altceva – fie că era vorba de un pic mai mult spaţiu sau de o altă senzaţie (cum e la cabrio). Maşinile astea nu arată bine şi asta e. Şi puteţi să ne ascuzaţi de loganism sau de sărăcism că nu ne vom schimba părerea.

Acum, conform fortitude – un site pentru fanii Audi -, nemţii vor să încerce şi ei acest segment. Nu cel al unui A2 sedan, ci cel cel al SUV-urilor compacte cabrio. Au apărut deja pe net nişte schiţe oficiale cu maşina care au fost şi patentate. În cele trei desene puteţi să vedeţi treptele de decapotare şi cum se retrag diversele elemente mobile.  

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.