Ewan McGregor - călătorie de anduranţă

Ewan McGregor a pornit într-o călătorie pornind din Europa de Vest tocmai până în Africa pe o motocicletă BMW, aventurile acestuia urmând să fie expuse într-un documentar.

Ewan McGregor a pornit în lunga călătorie împreună cu colegul de breaslă Charley Boorman escapada acestora va fi expusă într-un film denumit "Long Way Down", material ce va rula pe marile ecrane din SUA. Expediţia acestora a început în Scoţia şi s-a terminat în Africa De Sud, măsurând 15.000 de mile. Cei doi au folosit motociclete BMW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.