Experienţe inovatoare la CES 2019 de la Los Angeles. Noul BMW X7 parcurge un traseu off-road - VIDEO-GALERIE FOTO

Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas are loc în perioada 8-11 ianuarie 2019

În fiecare an, Consumer Electronics Show din Las Vegas îşi deschide porţile nu numai companiilor de tehnologie din intreaga lume, ci si companiilor de masini. BMW Group prezintă publicului viziunea sa de conectivitate inteligentă, evidenţiind potenţialul pentru mobilitate individuală viitoare. Punctul central al standului expoziţional al companiei la CES îl vor reprezenta BMW Vision iNEXT.

La doar câteva săptămâni după premiera mondială a BMW X7 la Los Angeles, vizitatorii CES 2019 vor avea prima ocazie de a conduce cel mai tânăr membru al familiei BMW X.

Vizitatorii vor putea experimenta exclusivitatea şi spaţiul acestui model de lux cu o călătorie interesantă pe un traseu off-road solicitant. Aceasta este o ocazie bună pentru BMW X7 de a demonstrat comportamentul agil şi versatil al modelelor Sports Activity Vehicle (SAV).

Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas, are loc în perioada 8-11 ianuarie 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.