Explozie de caracter în 3 acte pe 0-200 km/h

Audi TT RS Vs. Porsche 718 Cayman şi BMW M2

Când sunt trei, puterea creşte. Audi TT RS, Porsche Cayman S şi BMW M2. Nici nu ştii ce să alegi. Aşa că trebuie să vezi un comparativ de accelerare dacă o vrei pe cea mai puternică. Dacă o vrei pe cea care-ţi place mai mult, ia-o fără să te gândeşti că 1 secundă – două mai repede îţi vor schimba viaţa în vreun fel. Oricum, acest comparativ e minunat pentru toată lumea, indiferent de fanatismul pentru brand sau fixaţia pentru 0-50-100-200 km/h. Felicitări TT-ului, chiar credeam că Porsche-le va fi number one. Din păcate pentru BMW, diferenţa e destul de mare de liderul acestui clasament. Dar, cum spuneam, dacă eşti fan M Power, te rugăm să mergi până la capăt. Nu e ca şi cum ţi-ai schimba echipa de fotbal în funcţie de rezultate. Aşa ar trebui să fie şi la maşini.

Audi TT RS are un motor de 2.5 litri, 5 cilindri în linie, turbo şi  400 de cai. Cutie automata în 7 trepte şi tracţiune integrală.

BMW M2 are un motor de 3 litri, 6 cilindri în linie, turbo şi 370 de cai. Cutie manuală (6 trepte), tracţiune spate.

Porsche 718 Cayman are un motor de 2 litri, 4 cilindri boxer, turbo şi 300 de cai. Cutie manuală (6 trepte), tracţiune spate. 

 

Sursă: Drivetribe

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.