Expo M

Duminica, 27 mai, începând cu ora 10:30, ARO M461 CLUB ROMÂNIA, o secţie a RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA, organizează pe platoul din faţa Academiei Militare din Bucureşti, a doua ediţie a expoziţiei de vehicule militare ARO M461, "EXPO M".

Expo M Expo M
Alături de vehiculele istorice româneşti, la eveniment vor participa vehicule istorice militare precum STEYR PUCH HAFLINGER, JEEP WILLYS, STEYR PINTZGAUER.

În jurul orei 11:00, coloana vehiculelor militare va pleca spre pădurea Comana, via Şos. Viilor-Şos. Giugiului. Vehiculele istorice militare vor părăsi şoseaua naţională spre Giurgiu imediat după râul Argeş, de unde traseul va deveni off-road, apoi vor reveni pe şosea până la Mănăstirea Comana, unde va fi efectuată regruparea participanţilor. Întregul traseu off-road se desfăşoară exclusiv pe drumuri forestiere pentru a proteja natura, participanţii fiind înarmaţi cu saci de plastic, pentru a colecta deşeurile întâlnite.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.