Extindere pieţei de desfacere

Colaborarea dintre PSA şi Mitsubishi a dat naştere speculaţiilor cu privire la intrarea mărcilor franceze pe cea mai mare piaţă de maşini din lume.

Extindere pieţei de desfacere Extindere pieţei de desfacere

Având în vedere faptul că Peugeot deje comercializează o versiune modificată a SUV-ului Mitsubishi Outlander nu este exclus ca următoarea generaţie 408 să fie asamblata şi la fabrica japonezilor din Illinois. Peugeot va putea folosi SUA ca baza principală pentru penetrarea pieţei Americii de Sud, dar producţia locală va putea duce şi la o revenire pe piaţa americană. Dar pentru aceasta Peugeot va avea de trecut două mari hopuri: repulsia americanilor faţă de tot ceea ce este francez şi realizarea unei reţele puternice de dealeri. În ultimul caz Mitsubishi ar putea avea o influenţă puternica prin transformarea concesionarilor săi în unii bi-marcă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.