Extreme Drift & Rally Challenge, pregătit pentru Transfăgărăşan pe 12-14 iunie 2015

Autor: Adrian Mihălţianu 27 mart. 2015 Știri auto
Extreme Drift & Rally Challenge, pregătit pentru Transfăgărăşan pe 12-14 iunie 2015

Asociaţia Legal Drive pregăteşte un eveniment cu adevărat măreţ: trei zile de drift extrem şi rally challenge pe Transfăgărăşan. Perioada? 12-14 iunie 2015. Locul? Evident, Transfăgărăşan, pe sectorul dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

Sunt pregătite următoarele probe:

– “Extreme Drift”. Disponibil pentru profesionişti (grad ridicat de dificultate) şi pentru amatori (grad scăzut – mediu de dificultate);
– “Rally Challenge”. Disponibil pentru profesionişti (grad ridicat de dificultate), dar şi pentru amatori (grad scăzut – mediu de dificultate)

În conceptul evenimentului, prin adăugarea probelor de “extreme drift”, se va realiza în premieră pe acest sector de drum şi tehnica derapajului controlat în cadru legal organizat, iar organizatorii speră să aibă un succes real atât în rândul participanţilor, cât şi în rândul spectatorilor.

De altfel, evenimentul este creat atât pentru participarea din randul amatorilor, cât şi pentru profesioniştilor, fiind concepute câte 2 etape de concurs pe zi. Regulamentul privind desfăşurarea acestui eveniment se va publica în data de 15 aprilie 2015, fiind disponibil pe pagina de facebook a organizatorilor.

Noi le ţinem pumnii şi sperăm să vedem cât mai multe drifturi organizate legal pe Tranfăgărăşan!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide