Extreme Drift & Rally Challenge, pregătit pentru Transfăgărăşan pe 12-14 iunie 2015

Dacă eşti pasionat de mersul de-a latul, ai o singură destinaţie la începutul verii, iar aceasta este Transfăgărăşanul. Aici, primul eveniment la care trebuie să vii este campionatul de drift, organizat între 12-14 iunie 2015 de Asociaţia Legal Drive

Extreme Drift & Rally Challenge, pregătit pentru Transfăgărăşan pe 12-14 iunie 2015 Extreme Drift & Rally Challenge, pregătit pentru Transfăgărăşan pe 12-14 iunie 2015

Asociaţia Legal Drive pregăteşte un eveniment cu adevărat măreţ: trei zile de drift extrem şi rally challenge pe Transfăgărăşan. Perioada? 12-14 iunie 2015. Locul? Evident, Transfăgărăşan, pe sectorul dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

Sunt pregătite următoarele probe:

– “Extreme Drift”. Disponibil pentru profesionişti (grad ridicat de dificultate) şi pentru amatori (grad scăzut – mediu de dificultate);
– “Rally Challenge”. Disponibil pentru profesionişti (grad ridicat de dificultate), dar şi pentru amatori (grad scăzut – mediu de dificultate)

În conceptul evenimentului, prin adăugarea probelor de “extreme drift”, se va realiza în premieră pe acest sector de drum şi tehnica derapajului controlat în cadru legal organizat, iar organizatorii speră să aibă un succes real atât în rândul participanţilor, cât şi în rândul spectatorilor.

De altfel, evenimentul este creat atât pentru participarea din randul amatorilor, cât şi pentru profesioniştilor, fiind concepute câte 2 etape de concurs pe zi. Regulamentul privind desfăşurarea acestui eveniment se va publica în data de 15 aprilie 2015, fiind disponibil pe pagina de facebook a organizatorilor.

Noi le ţinem pumnii şi sperăm să vedem cât mai multe drifturi organizate legal pe Tranfăgărăşan!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.