Extreme!!! Rock-Climbing off-road Buggy

Un prototip construit de Tim Cameron, botezat de acesta ShowTime. Şi pentru a justifica numele creaţiei, Tim chiar face show cu monstrul construit de el.

Ingredientele sunt următoarele: aproape 61 metri ţeavă de oţel, amortizoare Fox, propulsor V8 de 7.439 cmc de la General Motors care dezvoltă aproximativ 650 CP, o cutie automată Powerglide, o pereche de punţi custom şi pneuri de 43 inch. Apoi mai trebuie să ai şi o viziune pe care să o poţi materializa. La final rezultă un monstru de rock-climbing off-road buggy care pare capabil să depăşească orice obstacol, aproape orice obstacol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.