F1 Safety Car

Mercedes a pregătit pentru noul sezon de Formula 1 un set nou de Safety Car şi Medical Car, ce îşi au originea în cele mai noi modele ale constructorului german.

F1 Safety Car F1 Safety Car
F1 Safety CarVechiul CLK Safety Car a fost pensionat pentru a lăsă un nou model să intre în arena, construit pe platforma tehnică a unui SL 63 AMG. Pentru că rularea sub cerul liber nu este necesară, sistemul de coborâre a plafonului a fost eliminat şi împreună cu alte operaţiuni de reducere a greutăţii s-a obţinut o masă mai mică decât aceea a variantei de serie cu 200 kg, în ciuda echipamentului suplimentar de atenţionare acustică şi vizuală. Dispunând de 525 CP, noul Safety Car se diferenţiază prin gurile de aerisire mai mari, frânele ceramice, piesele suplimentare din fibră de carbon şi difuzorul modificat.

Alături de acesta, Mercedes va furniza şi un C63 AMG pe post de Medical Car, ce va trebui să transporte un echipaj de patru persoane împreună cu toate echipamentele necesare în cazul unui accident nefericit, dar şi pe parcursul primul tur, atunci când urmăreşte din spate maşinile ce au luat startul, perioada cursei când probabilitatea unui carambol este cea mai mare. În privinţa modificărilor, acestea sunt asemănătoare cu cele ale fratelui mai puternic, cei 457 CP fiind consideraţi suficienţi. Cele două modele vor putea fi admirate weekendul acesta, când va debuta noul sezon din Formula 1 în Australia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.