Fabia RS va fi benzinar

Viitoare versiune sportivă a modelului Fabia va renunţa la motorizarea TDI. Să fie oare aceasta o mişcare greşită, mai ales în condiţiile în care dieselul RS a realizat 18% din vânzările Fabiei din Marea Britanie?

Fabia RS va fi benzinar Fabia RS va fi benzinar
Oficialii mărcii Skoda au declarat că versiunea RS va debuta undeva în următorii doi ani şi va fi echipată cu motorizarea de 1,4 litri TFSI ce va putea dezvolta până la 174 CP. Vor exista pesemene şi nemulţumiri cu privire la renunţarea la un model atât de economic precum vechea Fabia, însă oficialii au avut grijă să-şi motiveze alegerea prin creşterea preţului la motorină şi implicit a intervalului de km necesari pentru amortizarea investiţiei iniţiale într-un motor diesel.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.