Fabrica în care roboţii vor construi alţi roboţi va fi deschisă în 2020

Roboţii vor construi roboţi într-o nouă fabrică ABB din China

Fabrica în care roboţii vor construi alţi roboţi va fi deschisă în 2020 Fabrica în care roboţii vor construi alţi roboţi va fi deschisă în 2020

Roboţii vor construi roboţi într-o nouă fabrică ABB din China, în care compania elveţiană va investi 150 de milioane de dolari şi va fi construită în Shanghai.

Fabrica, localizată lângă un campus ABB, va începe să producă, la finele anului 2020, roboţi pentru China, a doua piaţă pentru ABB după SUA, şi Asia.

China foloseşte din ce în ce mai mult roboţi, în condiţiile în care salariile au crescut. În 2017 un robot din trei vândut în lume a mers în China, care a achiziţionat cu totul 138.000 de unităţi.

Fabrica va avea 7.000 de metri pătraţi şi va folosi oameni şi roboţi care vor lucra împreună.

Roboţii industriali ABB sunt folosiţi în industria auto dar şi pentru asamblarea de dispozitive electronice.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.