Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria a dat startul noului A Class. Cât va costa acest model în România

Fabrica Mercedes-Benz ...

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria a dat startul noului A Class. Cât va costa acest model în România Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria a dat startul noului A Class. Cât va costa acest model în România

Fabrica Mercedes-Benz din Kecskemet, centrul Ungariei, a început producţia noului model A-Class, fabrica ungară fiind astfel a doua la nivel mondial care produce acest model, relatează Budapest Business Journal.

Producţia noului A-Class a început recent în fabrica Mercedes-Benz din Rastatt, Germania, acesta fiind semnalul pentru lansarea producţiei modelului în cinci fabrici de pe trei continente. Noul A-Class este primul model din a patra generaţie de modele compact şi înlocuieşte modelul anterior produs din 2021. Noua gamă va fi extinsă la un număr total de opt modele.

Noul Mercedes-Benz Clasa A – este acum disponibil pentru comenzi pentru toţi clienţii din România. Preţurile încep de la 25.460 euro (fără TVA), pentru modelul A 200 (163 CP/120kW) cu transmisie manuală (consum de carburant în regim mixt de 5,8l/100km, nivel combinat de emisii CO2 de 133g/km1), rămânând astfel la un nivel similar de preţ cu cel al predecesorului. Lansarea pe piaţă va avea loc în luna mai.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.