Fabrica Volkswagen Navarra va produce, în premieră, două modele: Noul T-Cross şi Polo

Fabrica Volkswagen Navarra va produce, în premieră, două modele: Noul T-Cross şi Polo

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Noul SUV compact al mărcii Volkswagen T-Cross se va produce la Fabrica Volkswagen Navarra. Astfel, această unitate, care produce Polo încă din anul 1984 va fabrica, pentru prima dată în istoria sa, şi un al doilea model.

Noul T-Cross va împărtăşi matricea de producţie cu Volkswagen Polo. Producând un al doilea model la unitatea din Spania, încărcarea fabricii va creşte de la 244.000 de automobile produse în 2017, la circa 350.000 de unităţi pe an, în funcţie de evoluţia cererii. Forţa de muncă va creşe cu circa 10%.

Introducând noul T-Cross, marca Volkswagen îşi extinde gama de SUV-uri în segmentul cu cea mai mare creştere din Europa. Conform studiilor, segmentul SUV-urilor compacte se va dubla în următorii 10 ani.

T-Cross extinde gama SUV a mărcii Volkswagen, iar startul producţiei sale este planificat pentru finele acestui an. T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace şi Touareg vor fi cele cinci modele SUV ale mărcii în Europa. Noul T-Cross va completa gama SUV a mărcii, de asemenea, în China şi America de Sud.

Datorită matricei MQB, compartimentul inovator şi spaţios al pasagerilor oferă flexibilitate maximă şi o gamă de dotări provenite din segmentele auto superioare. Echiparea standard include următoarele sisteme: „Front Assist” (sistemul de monitorizare a traficului din faţa maşinii) şi „Lane Assist” (sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare). Având o lungime de 4.107 mm, T-Cross are un design carismatic şi oferă un concept funcţional, precum şi posibilităţi maxime de personalizare.

 Comentarii
Inchide