Fabricile de componente angajează oameni în România

Producătorii de componente auto Coindu şi Preh ...

Fabricile de componente angajează oameni în România Fabricile de componente angajează oameni în România

Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu cu vânzări globale de 289 mil. euro şi 5.200 de angajaţi, recru­tea­ză 110 oameni pentru fabrica de tapi­serii din zona liberă Curtici-Arad.

Joburile disponibile sunt pentru confecţioneri-asamblori articole din textile (50) şi pentru muncitori necali­fi­caţi în industria confecţiilor (60), potrivit si­te-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad. Compania a ajuns în luna noiem­brie la 2.100 de angajaţi în fa­brica din Curtici, potrivit unor declaraţii anterioare ale reprezentan­ţilor Coindu.

Preh caută 190 de oameni pentru fabrica din Ghimbav

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, are disponibile în prezent aproximativ 190 de locuri de muncă la fabrica din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov.

Cele mai multe joburi sunt pentru montatori electromecanici (90) şi muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (70), însă compania caută şi confecţioneri circuite integrate, ingineri, programatori sau proiectanţi, potrivit infomaţiilor existente pe site-ul Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.