Fabricile Fiat din Italia sunt neprofitabile

Sergio Marchionne, Fiat CEO, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că cele cinci fabrici Fiat din Italia sunt neprofitabile.

Fabricile Fiat din Italia sunt neprofitabile Fabricile Fiat din Italia sunt neprofitabile

Fiat a prevăzut pentru anul 2010 un profit de două miliarde de euro, însă, se pare că fabricile din Italia nu au adus nici un ban în buzunarul celor de la Fiat, conform lui Marchionne declarând că nici măcar un singur euro din profit nu vine de la cele cinci fabrici din Italia.

CEO-ul Fiat a mai declarat că dacă ar scoate Italia afară din calcule suma ar fi fost cu mult mai mare. Nu putem să continuăm cu fabrici neprofitabile la nesfârşit, a adăugat Marchionne. Acesta a explicat că toate fabricile din Italia, adunate, nu egalează productivitatea unei singure fabrici din Polonia.

Se pare că toate necazurile provin de la sindicate, conform CEO-ului Fiat. Conducerea Fiat şi-a manifestat dorinţa de a continua producţia în Italia, dar cu anumite concesii din partea sindicatelor. Planurile de viitor includ un program denumit "Fabbrica Italia", în care Fiat vrea să investească 20 de miliarde de euro pentru a ridica productivitatea fabricilor italiene şi a le face competitive pe plan european.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.