Facelift de 2012 pentru smart fortwo

Micul city-car german a ajuns la cel de-al doilea facelift din cariera sa, aplicat atât versiunii coupe, cât şi celei decapotabile.

Facelift de 2012 pentru smart fortwo Facelift de 2012 pentru smart fortwo

smart fortwo primeşte al doilea facelift din cariera sa, însă liniile pe care le-a adoptat citadina par destul de familiare. Iar aceasta, pentru că modificările de design sunt preluate direct de pe versiunea fortwo electric drive, prezentată oficial în vara anului trecut. Faceliftul este valabil atât pentru versiunea coupe, cât şi pentru decapotabilă.

Partea frontală a primit o nouă bară de protecţie, care a renunţat la grila inferioară de dimensiuni mici, în schimbul unei foarte largi, care înglobează şi proiectoarele de ceaţă. Emblema smart a migrat de pe capotă pe grila superioară, iar LED-urile de zi rămân pe listă, în funcţie de nivelul de echipare.

La spate, smart a mers tot pe ideea unor modificări discrete, dar amplasarea eşapamentului dublu pe centru merită apreciată, acest detaliu important oferind o imagine foarte sportivă exteriorului maşinii. Cei cu un spirit de observaţie impecabil, vor considera foarte inspirat ornamentul cromat de pe capacul portbagajului.

Gama de motorizări contează tot pe propulsorul de 1,0 litri, de 61, 71 şi 84 CP, precum şi pe diesel-ul de 54 cmc. Nivelele de echipare rămân aceleaşi, respectiv Pure, Pulse şi Passion, dar nu ne rămâne de aşteptat decât să vedem cum se va materializa restilizarea pe varianta sportivă de 102 CP, preparată de cei de la Brabus. Preyentarea oficială a maşinii va avea loc la Salonul Auto Geneva 2012.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.