Facelift pentru Suzuki Splash

Citadina japoneza întâmpină vara cu o nouă înfaţişare şi cu două nuanţe noi pentru exterior.

Facelift pentru Suzuki Splash Facelift pentru Suzuki Splash

Suzuki Splash, maşina de oraş ce foloseşte aceeaşi platformă tehnică aleasî şi în cazul lui Opel Agila, a primit un look mai proaspăt pentru 2012, cu ocazia lansării modelului şi pe piaţa japoneză. Nu va aşteptaţi la modificări radicale, pentru că designerii au preferat să nu îndepărteze clientela preponderent feminină prin experimente estetice. Astfel, doar spoilerele sunt complet noi.


La partea din faţă, grila este decupată mai îndrăzneţ şi mult mai reliefată, în timp ce ornamentele din jurul proiectoarelor de ceaţă au o nouă stilizare. Ceea ce surprinde este soluţia folosită în cazul spoilerului posterior. Aici, alături de apariţia unui difuzor de aer în partea inferioară, se remarcă şi cele două aerisiri duble amplasate pe extremităţi.


Per total, micul Suzuki câştigă un plus de prestanţă, dar aceasta poate fi şi mai mult subliniată, datorită celor două culori noi prezente la exterior, acestea fiind două nuanţe speciale de albastru şi maroniu. Gama de motorizări rămâne în continuare formată din benzinarele 1,0 de 68 CP şi 1,2 de 94 CP, precum şi din diesel-ul de 1,3 litri şi 75 CP. Japonezii dovedesc încă o dată că dacă ceva funcţionează, nu are rost să te graăbeşti cu schimbările.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.