Facelift-ul pentru Hyundai i30 este disponibil şi în România

Faceliftului aplicat modelului Hyundai i30, denumit i30u este disponibil deja în showroom-urile Hyundai din reţeaua Hyundai Auto România.

Facelift-ul pentru Hyundai i30 este disponibil şi în România Facelift-ul pentru Hyundai i30 este disponibil şi în România

Designul nu se îndepărtează puternic de aspectul iniţial al modelului, faceliftul având ca principal obiectiv accentuarea calităţilor estetice ale emblematicului Hyundai i30. Structura redesenată a grilei frontale apropie i30u de noua linie de design a gamei Hyundai. Modificări estetice prezintă şi bara faţă, farurile de ceaţă, garnitura cromată ce susţine sigla Hyundai, pragurile laterale şi bara spate. Toate acestea generează un aspect mai bine conturat, atrăgător şi revigorat.

Modelul prezintă două motorizări pe benzină Euro 5: 1.4 DOHC (109 CP) şi 1.6 DOHC (122 CP) cuplate la un sistem de transmisie manuală în 5 trepte şi o motorizare diesel: 1.6 CRDi (115 CP) beneficiind de transmisie manuală în 6 trepte. La capitolul siguranţă, i30u păstrează rezultatele de excepţie ale modelului de bază, premiat cu 5 stele Euro NCAP.

Cel mai recent model adăugat gamei captează prin esenţa sa definiţia mărcii Hyundai: "Adevărata calitate contează" ("True quality matters"), punând la dispoziţia clienţilor o largă serie de avantaje la nivel de servicii vânzare, dar şi post-vânzare.

Preţurile Hyundai i30u pornesc de la 9.400 euro plus tva, pentru varianta de motorizare 1.4 benzină, cu transmisie manuală în 5 trepte şi nivel de echipare Classic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.