Facelift uşor pentru Mazda3 la Frankfurt 2011

Alături de noul SUV compact Mazda CX-5, japonezii vor aduce la Frankfurt 2011 şi faceliftul lui Mazda3, care presupune câteva îmbunătăţiri subtile, pentru a obţine un consum mai redus.

Facelift uşor pentru Mazda3 la Frankfurt 2011 Facelift uşor pentru Mazda3 la Frankfurt 2011

Termenul "SKYACTIV" urmează să devină foarte cunoscut, fiind vorba despre o tehnologie nouă dezvoltată de inginerii japonezi de la Mazda şi care le va conferi noilor modele câteva mici avantaje în faţa concurenţei, în ceea ce priveşte consumul scăzut, dar şi comportamentul rutier.

Primul model care înglobează toate caracteristicile acestei tehnologii este Mazda CX-5, însă, la Salonul Auto Frankfurt 2011, japonezii vor prezenta şi o versiune uşor revizuită a compactei Mazda3. Sau, cu alte cuvinte, un mic facelift al modelului japonez.

Mazda3 primeşte câteva retuşuri exterioare, foarte discrete, principalele modificări regăsindu-se la nivelul spoilerului frontal, care are fantele laterale uşor revizuite, dar şi grila centrală, în cinci colţuri. Modificări au mai fost aduse şi interiorului, dar, deocamdată, oficialii japonezi sunt zgârciţi cu alte detalii.

Mai ştim doar că, la nivel tehnic, motorizările au fost upgradate astfel încât să afişeze consumuri mai mici şi emisii CO2 mai reduse, iar trenul de rulare a primit setări care să îmbunătăţească şi mai mult comportamentul rutier al maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.