Faceliftul lui Renault Fluence prefigurat de refreshul corespondentului coreean Samsung SM3?

În Coreea de Sud a fost lansat recent Samsung SM3 facelift. Sedan care, în Europa, este cunoscut sub numele Renault Fluence. Iar acum se pune întrebarea dacă ne aşteaptă un astfel de facelift pentru modelul francez la Salonul Auto Paris 2012.

Faceliftul lui Renault Fluence prefigurat de refreshul corespondentului coreean Samsung SM3? Faceliftul lui Renault Fluence prefigurat de refreshul corespondentului coreean Samsung SM3?

Faceliftul lui Samsung SM3 nu este aşa de mare, dar efectele sunt serioase. Grila iniţială cam banală a fost înlocuită de una hexagonală care, pe lângă faptul că vrea să-i confere maşinii un look mai luxos, aminteşte destul de bine de cea de pe Renault Koleos facelift.

Faceliftul sedanului coreean mai presupune modificarea uşoară a spoilerelor, mai mult a celui din faţă, în timp ce spatele rămâne acelaşi. Evident, din meniu mai fac parte noi nuanţe de culori, precum şi noi propuneri de seturi de jante, de până la 17 inch.

Interiorul rămâne în mare neschimbat, umblându-se doar la nivel de detaliu şi finisaje - dar, per ansamblu, habitaclul păstrează ideea de eleganţă şi rafinament de la Renault Megane 3.

Dacă Renault Fluence va beneficia de acelaşi facelift, urmează să aflăm doar la Salonul Auto Paris 2012. Totuşi, pare ciudat ca, după conceptul DeZir şi noul Clio 4, faceliftul lui Fluence să ne arate o total altă direcţie pentru imaginea de marcă.

Voi ce credeţi:

VA ARĂTA DIFERIT RENAULT FLUENCE FACELIFT FAŢĂ DE SAMSUNG SM3 FACELIFT?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.