Faceliftul Toyota Aygo, disponibil în România

Noua versiune Toyota Aygo, disponibilă acum şi în Romania, vine cu îmbunătăţiri atât în ceea ce priveste designul interior si exterior, cât şi consumul şi emisiile de noxe.

Faceliftul Toyota Aygo, disponibil în România Faceliftul Toyota Aygo, disponibil în România

În editia specială Mandarin, noua Toyota Aygo se distinge prin culoarea portocalie a caroseriei, regasită şi în interior la nivelul ornamentelor vitezometrului, fantelor de ventilaţie şi turometrului, în insertiile de la nivelul uşilor şi difuzoarelor, precum şi în tapiţeria scaunelor.Nivelul de echipare Luna aduce un sistem audio îmbunătătit, ce încorporeaza Bluetooth cu funcţie de apelare hands-free, posibilitate de conectare cu un dispozitiv portabil pentru a asculta muzică şi un ecran multifunctional. (nivelul de echipare Luna).

Designul mai dinamic al noului AYGO se înscrie în noua linie Toyota, cu o grilă mai mare, de formă trapezoidală şi bară de protecţie cu design individualizat. Farurile au şi ele un design nou, ce completează imaginea noului AYGO, conferindu-i prestanţa şi vizibilitate mai mare.

Disponibil cu un motor de 1.0 l VVT-i benzina, cu transmisie manuală în 5 trepte sau transmisie MultiMode, cu clapete pentru schimbarea vitezelor de pe volan, AYGO 2012 obţine un consum de combustibil deosebit de eficient, de doar 4,4 l/100km şi un nivel de emisii de doar 102 g/km, pentru transmisia manuală.

Preţul de lansare al Toyotei Aygo facelift începe de la 8.535 Euro, TVA inclus, pentru un nivel de dotare generos în clasa lui, ce include: airbaguri pentru şofer şi pasager, ABS + EBD + BA, aer conditionat cu reglare manuală, geamuri electrice faţă, închidere centralizată cu telecomandă, Radio CD & 4 difuzoare, volan cu reglare în înălţime.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.