Faceţi cunoştinţă cu Mavis, un Bentley cu motor de 42 de litri. VIDEO

Ştii care e partea bună a lumii în care trăim? Că există încă nebuni frumoşi. De exemplu, unul dintre aceşti nebuni frumoşi a înghesuit un motor Packard de 42 de litri într-un şasiu de Bentley de epocă şi l-a botezat subtil drept Mavis.

Faceţi cunoştinţă cu Mavis, un Bentley cu motor de 42 de litri. VIDEO Faceţi cunoştinţă cu Mavis, un Bentley cu motor de 42 de litri. VIDEO

Când spui „42 de litri” te gândeşti, probabil, la un butoi. Dar când vine vorba despre lumea auto, 42 de litri înseamnă un singur lucru: nebunie curată. Mai ales când te gândeşti că un asemenea monstru motorizat a fost montat pe un şasiu de Bentley de epocă.

Poreclită subtil Mavis, această declaraţie de forţă pe patru roţi are nu mai puţin de 1.500 CP şi 2.111 Nm. Şi sună absolut fabulos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.