Faceţi cunoştinţă cu noul Volkswagen Touareg. Stai, nu asta voiam să zic...

De fapt, am vrut să spun să faceţi cunoştinţă cu noua copie chinezească a SUV-ului german Volkswagen Touareg, care se numeşte Yema T70. Bine măcar că nu i-au spus Voolksvagen.

Faceţi cunoştinţă cu noul Volkswagen Touareg. Stai, nu asta voiam să zic... Faceţi cunoştinţă cu noul Volkswagen Touareg. Stai, nu asta voiam să zic...

La începutul săptămânii am scris despre o copie fidelă a pick-upului Volkswagene Amarok, venită - evident - din China. Sigur, nu e singura dată când o companie chineză se face că nu vede asemănările dintre modelul original şi cel produs în curtea proprie, un alt exemplu bun fiind Landwind X7 (sau, mai bine spus, Range Rover Evoque Xerox Edition).

Ei bine, se pare că obiceiul plagierii nu o să dispară prea curând din China, fiindcă am dat peste un nou model, denumit Yema T70, care nu e altceva decât o nouă dovadă de „inspiraţie” din gama Volkswagen. De această dată este vorba despre SUV-ul Touareg, iar cei de la Yema au făcut un efort suplimentar şi au reuşit să copieze chiar şi o parte din interior - o noutate pentru o copie din China.

Potrivit CarNewsChina, Yema T70 poate fi pus în mişcare de un motor pe benzină de 1,8 litri cu 131 CP (sau de un turbo 1,8 litri cu 170 CP), cuplat fie la o transmisie manuală cu cinci trepte, fie la o automată CVT.

Preţurile încep de la aproximativ 11.300 de euro, ceea ce nu e chiar aşa de rău (pentru o copie).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.