Falcon Electronics lansează noul sistem de navigaţie Navon N670 Europa Full

Falcon Electronics a lansat sistemul de navigaţie Navon N670 Europa Ful, cu un design ultra slim, asemănător dispozitivelor iPhone.

Falcon Electronics lansează noul sistem de navigaţie Navon N670 Europa Full Falcon Electronics lansează noul sistem de navigaţie Navon N670 Europa Full

Modelul de vârf din noua gamă Navon, N670 Europa Full, beneficiază de cel mai popular soft de navigaţie din România. Acesta seamănă foarte mult cu design-ul telefoanelor mobile iPhone, având un design ultra slim şi un ecran de 5 inch. Dispozitivul este echipat cu 40 de hărţi complete ale ţărilor Europei, pentru care se oferă actualizări gratuite timp de 1 an de zile.

Graţie detalierii hărţilor, orice rută din ţările Europei incluse în pachet este foarte simplu de găsit. În plus, dispozitivul permite posibilitatea de planificare şi optimizare a punctelor intermediare pe traseul ales.

Comparativ cu celelalte sisteme de navigaţie disponibile în România, N670 Europa Full oferă rapiditate mărită în procesare, rularea aplicaţiilor şi afişarea graficii 3D. Toate acestea sunt posibile datorită platformei software performante iGO 8 şi a procesorului SiRF Atlas V de 500 Mhz.

Navon N670 Europa Full costă doar 649 LEI pe www.store.falcon.ro şi în magazinele Falcon Electronics din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj Napoca. Navon ocupă poziţia de lider pe piaţa sistemelor PND în Ungaria, având o cotă de piaţă de 50%. În România, brandul Navon este distribuit în exclusivitate prin intermediul Falcon Electronics şi prin reţeaua sa de distribuţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.