Familia compactelor de la Mercedes-Benz continuă să crească cu noul Clasa A Sedan - FOTO

Proporţiile dinamice îi sunt date de consolele ...

Familia compactelor de la Mercedes-Benz continuă să crească cu noul Clasa A Sedan - FOTO Familia compactelor de la Mercedes-Benz continuă să crească cu noul Clasa A Sedan - FOTO

Familia de automobile compacte de la Mercedes-Benz continuă să crească cu noul Clasa A Sedan, care va fi lansat la sfârşitul anului 2018. Maşina cu patru uşi are un ampatament de 2729 milimetri, iar proporţiile dinamice îi sunt date de consolele scurte din fata şi din spate.

Noul membru al familiei Mercedes se află în partea de sus a segmentului său în ceea ce priveşte spaţiul interior. În plus, modelul sedan păstrează calităţile Clasei A. Acestea includ motoare moderne şi eficiente, un nivel ridicat de siguranţă, datorită sistemelor de asistenţă de ultimă oră cu funcţii S-Class şi sistemului de infotainment MBUX - Mercedes-Benz Experience Experience. 

Pentru început vor fi oferite următoarele două motoare

- 1.3 litri benzină A 200 (120 kW / 163 CP, 250 Nm), cu transmisie cu ambreiaj 7G-DCT 
- 1.5 litri diesel A 180 d (85 kW / 116 CP, 260 Nm), cu transmisie cu ambreiaj 7G-DCT 

Interiorul noii Clase A este complet redefinit. Arhitectura interiorului este dominată de afişajul cu ecrane late şi orificiile de ventilaţie cu aspect de turbine. Există trei tipuri de configurare a celor două ecrane: două unităţi de 7 inci, unul de 7 inci şi unul de 10.25 inci, sau două afişaje de 10,25 inci.  

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.