Familia Renault are un nou membru: ALASKAN – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Renault tocmai a mai adus pe lume un nou membru: pick-up-ul ALASKAN. Deşi pentru început va fi disponibil doar pe piaţa din America Latină, unde pick-up-urile au un foarte mare succes, noul ALASKAN va poposi apoi şi în celelate părţi unde Renault are reprezentanţe. 

ALASKAN este un pick-up de o tonă care vine cu o abordare complet proaspătă în acest segment
segment. Aspectul său încorporează o grilă faţă impunătoare care îl face să pară foarte robust. Aceste calităţi îi sunt susţinute de motorul de 2.5 litri care combină ingenios aptitudini de off road şi economia de combustibil atât de căutată de clienţii urbani.

GALERIE FOTO

În urma lansării anul trecut în America Latină a lui Renault Duster Oroch, Renault are ambiţii globale pentru ALASKAN pe piaţa pick-up-urilor. Această piaţă ajungînd la cinci milioane de unităţi anual. Groupe Renault va fabrica ALASKAN în trei amplasamente industriale. 

ALASKAN va fi dotat cu motorul twin-turbo disel cu patru cilindri, prezent şi în gama Renault Master. Aceste vine cu două versiuni, de 160 de CP şi 190. Acceleraţia extraordinară, plus consumul de carburant şi emisiile de CO2 sunt cele mai mici din clasa din care aparţine ALASKAN. 

În funcţie de pieţe pe care va fi comercializat, noul pick-ul va fi disponibil şi cu motor de 2.5 litri pe benzină, propulsor ce produce 160 de CP. Clienţii vor putea alege dintre o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau o transmisie automată cu şapte trepte, cu tracţiune faţă sau 4X4. 
Comentarii
Inchide