Fan-mania: Ferrari cu desene manga

Ce se întâmplă atunci când eşti fan al căluţului cabrat, dar şi al celebrelor desene animate japoneze? Dacă ai bani, poţi proceda ca proprietarul Ferrari-ului din imagine. Sigur vei ieşi în evidenţă.

Fan-mania: Ferrari cu desene manga Fan-mania: Ferrari cu desene manga

Japonezii sunt fanatici când vine vorba de maşini, dovadă stând amploarea pe care a luat-o fenomenul tuningului auto în Japonia. Oare cum se poate tuna un Ferrari 360 Spyder, astfel încât să nu aibă rival?

Se pare că un tip cu bani şi de o maturitatea îndoielnică a găsit răspunsul: şi-a decorat maşina cu... imagini din desene animate manga! Nu ştim cum şi-a botezat maşina după acest "tratament", dar în japoneză există un cuvânt care ar putea descrie foarte bine acest Ferrari - "itasha". Ceea ce, în traducere, înseamnă "oribil".

A nu se confunda acest exemplu cu deja celebrele maşini BMW Art Car. În acest caz, s-a plătit pentru un kitsch extravagant. Păcat, unui Ferrari îi stă întotdeauna mult mai bine în roşu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.