Fanii Audi pot urmări o emisiune nouă pe YouTube, cu ştiri, istorii şi poveşti despre marca germană - VIDEO

“What's up, Audi?”

Fanii Audi pot urmări o emisiune nouă pe YouTube, cu ştiri, istorii şi poveşti despre marca germană - VIDEO Fanii Audi pot urmări o emisiune nouă pe YouTube, cu ştiri, istorii şi poveşti despre marca germană - VIDEO

Audi îşi intensifică şi mai mult dialogul cu jurnaliştii, influencerii şi fanii mărcii, folosind în acest scop canalul YouTube. Din două în două săptămâni, vedeta YouTube Misha Charoudin şi Connie Böhm, de la departamentul Audi Communications vor prezenta modele noi, subiecte actuale cu şi despre companie şi vor avea invitaţi interesanţi în cadrul emisiunii "What's up, Audi?"

Drive teste cu prototipul Audi e-tron în deşertul african. Prezentări de modele, de la Audi A1, la R8. Informaţii de la cursele Formula E şi DTM. Imagini şi informaţii din culisele departamentelor de Dezvoltare, Design şi Producţie: "What's up, Audi?" vă prezintă tot ce se întâmplă la marca auto cu patru inele.

"Jurnaliştii, influencerii, fanii mărcii, toţi îşi caută în ziua de azi informaţiile on-line. Răspunsul nostru la acest trend se numeşte 'What's up Audi?' De asemenea, ne dorim să surprindem cu gazdele noastre, cu studioul nostru, dar şi cu modul de prezentare a subiectelor," a explicat Wolfgang Rother, reprezentantul Audi Communications.

Primele patru episoade pot fi văzute mai jos

Episodul 1

Episodul 2

Episodul 3

Episodul 4

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.