Fanii Opel GT fac un tur aniversar pe legendara Route 66 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 28 aug. 2018 Știri auto

Peste 20 de fani Opel GT s-au întâlnit pentru a călători împreună prin sud-vestul Statelor Unite ale Americii, ca să marcheze cea de-a 50-a aniversare a legendarului autovehicul sport. 

Turul de opt zile a început în Las Vegas. De acolo, fanii s-au îndreptat către Barajul Hoover şi apoi spre est de-a lungul faimoasei Route 66 către Four Corners Monument – singurul loc din SUA unde se întâlnesc patru state – Arizona, Colorado, New Mexico şi Utah. De aici, călătoria a continuat înspre diverse parcuri naturale, cum ar fi Mesa Verde şi Zion. După circa 2.000 km, drumeţii s-au întors la Las Vegas.

Tururile din Germania şi SUA sunt doar două dintre numeroasele evenimente ce marchează cea de-a 50-a aniversare a Opel GT. Acestea au început în luna mai cu evenimentul Bodensee-Klassik la Lacul Constance. La sfârşitul lunii iunie, circa 50 de şoferi de GT şi autovehiculele lor au fost vedetele expoziţiei de autovehicule clasice Klassikertreffen din Rüsselsheim, unde modelul coupé sport a fost expus într-o zonă exclusivistă lângă vilele Opel.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide