Fanii Volvo din România se întâlnesc la Braşov, pe 9 mai 2015

Fanii Volvo din România se vor întâlni la Braşov, pe 9 mai 2015, în ceea ce a devenit deja o tradiţie: zeci de posesori de Volvo se adună pentru a se bucura împreună de maşinile lor, iar coloana care rezultă de multe ori este cu adevărat spectaculoasă

Fanii Volvo din România se întâlnesc la Braşov, pe 9 mai 2015 Fanii Volvo din România se întâlnesc la Braşov, pe 9 mai 2015

Dacă veţi vedea foarte multe maşini Volvo mergând spre Braşov pe 9 mai anul acesta, să ştiţi că ar trebui să le urmaţi, fie şi pentru a vedea cum arată laolaltă zeci de modele Volvo din toate timpurile, alături de cei care le conduc. O marcă suedeză care are relativ puţini fani în România, dar oameni care se bucură de maşinile lor premium puţin mai altfel decât o fac ceilalţi proprietari din segment.

Întâlnirea se va desfăşura între orele 12-19. Conform lui Ionuţ Nada, din partea organizatorilor: „Există grupuri organizate ce se vor deplasa dinspre zona de sud est, din sud şi mai ales din vestul ţării. Pentru cei din sud est şi sud a fost stabilit ca punct de întâlnire pentru a pleca împreună spre Brasov ieşirea din Ploiesti spre Brasov pe DN1. De acolo se pleacă într-o mini coloană spre Braşov şi locul de întâlnire final Parcarea Coresi Shopping Center Brasov. Întâlnirea începe la ora 12.00. După ce ne adunăm, schimbăm impresii legate de maşini, facem poze, facem cunoştinţă... plecăm apoi într-o coloană organizată din Braşov spre Râşnov, o oprire la Belvedere spre Poiana, unde vom face fotografii cu toate Volvo-urile cu panorama asupra Braşovului. Oprim pentru  poze în parcare la Cetatea Râşnovului. La final va fi o masa la Restaurant Sergiana, lângă Aro Palace.”

Aşa cum puteţi vedea din imaginile întâlnirii de la Constanţa de anul acesta, vine lume multă, cu maşini frumoase şi interesante. Veţi fi acolo?

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiţi pe forumul fanilor Volvo: www.volvo-club.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.