Fantezie GT-R, direct la tine pe desktop: Godzilla vs. Godzilla

Două dintre legendele pe roţi ale Ţării Soarelui Răsare şi-au dat întâlnire pe meleaguri britanice. Wallpaperuri delicioase în 3, 2, 1...

Fantezie GT-R, direct la tine pe desktop: Godzilla vs. Godzilla Fantezie GT-R, direct la tine pe desktop: Godzilla vs. Godzilla

Dacă eşti împătimit auto probabil că nu trebuie să-ţi mai explicăm ce înseamnă CarThrottle în universul internautic, aşa că o să trecem direct la subiect. Băieţii au aranjat un feature cu Nissan „Skyline” GT-R34, alături de actualul GT-R35. Probabil că nu trebuie să-ţi mai explicăm nici despre bestiile nipone prea multe, căci au muncit suficient încât să nu aibă nevoie de prezentare. 

Însă putem să te îndrumăm către rezultatele şedinţelor foto făcute de Jayson Fong, unde s-ar putea să-ţi găseşti următorul wallpaper (băieţii au pus la îndemână dimensiuni compatibile cu orice monitor, de la desktop la tabletă şi la telefon): Nissan GT-R35 / Nissan GT-R34 / Godzilla vs. Godzilla.

Iar pentru ipostaze în mişcare, reviewul lor este aici:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.