Farbio GTS

Asemeni perfecţilor gentlemani englezi, Farbio GTS, produs de o mică fabrică de maşini exclusiviste din Anglia, nu îşi dezvăluie imediat adevăratele valenţe, lăsându-se doar să se înţelegă evidentul.

Farbio GTS Farbio GTS
Cu o caroserie construită în întregime din fibră de carbon, un şasiu construit după reţeta Space Frame şi o podea plată care se termină cu un difuzor aerodinamic încorporat, noua maşină sport Farbio GTS garantează performanţe dimanice şi aerodinamice de invidiat.

Pentru propulsie, constructorul oferă posibiltiatea de a alege dintre două motoare, poziţionate central. Primul este un V6 normal aspirat, de 3,0 litri şi dezvoltă 262 CP, care, împreună cu cutia manuală cu şase rapoarte, accelerează bolidul de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde. Cea de-a doua opţiune este un propulsor Rotax V6 turbo, tot de 3,0 litri, care produce 384 CP.

Dintre dotările de lux ale lui Farbio GTS vom enumera doar sistemul de navigaţie cu touch screen, aerul condiţionat, tapiteria din piele şi vopseaua metalizată. Maşina poate fi cumpărată cu 85.944 euro pentru varianta de 262 CP şi 102.796 euro pentru varianta de 384 CP, doar că va trebui să cam staţi la coadă, existând deja comenzi pentru următorii trei ani.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.