Fascinanta lume a maşinilor fotografiate de Ervin Boer

Sunt mulţi fotografi talentaţi în România, iar unii dintre ei sunt pasionaţi de maşini. Astăzi vă facem cunoştinţă cu Ervin Boer, un tânăr timişorean care reuşeşte nişte fotografii absolut superbe cu modele de colecţie

Fascinanta lume a maşinilor fotografiate de Ervin Boer Fascinanta lume a maşinilor fotografiate de Ervin Boer

Aşa cum suntem noi pasionaţi de maşini, aşa sunt alţii pasionaţi de fotografie. Când cele două pasiuni se îmbină, iese ceva frumos - sau, în unele cazuri, extrem de frumos.

Chevelle SS. Foto: Ervin Boer

Aşa stau lucrurile şi în cazul lui Ervin Boer, un tânăr din Timişoara care s-a apucat de fotografie acum mai puţin de cinci ani, dar care are talentul de a-şi compune şi prelucra fotografiile ca şi când acestea ar fi pregătite pentru marile reviste auto ale lumii.

Dodge Challenger SRT Grim Reaper Edition. Foto: Ervin Boer

Puteţi admira creaţiile lui pe pagina sa de Facebook, dar şi pe contul său de pe 500px, acolo unde puteţi răsfoi o galerie foto completă, cu modele extrem de interesante, de la Dodge Challenger SRT (Grim Reaper) sau Chevrolet Chevelle SS, până la Audi S4 sau BMW M6.

BMW M4. Foto: Ervin Boer

Vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.