Fast and Furious pe străzile din Japonia

Nu ştim de câte ori a vizionat protagonistul următorului videoclip filmul Fast and Furious Tokyo Drift, dar ar trebui să îşi dea seama că în viaţa reală, spre deosebire de peliculele de la Hollywood, consecinţele acţiunilor noastre pot fi destul de grave.

În timp ce făcea o demonstraţie de "curaj" şi "talent" în faţa prietenilor săi, protagonistul acestui material video a lovit un camion, apoi a fugit de la faţa locului asemenea peliculelor de la Hollywood. Nu ştim dacă "eroul" nostru este conştient de acţiune sale, dar va trebui să îşi dea seama că viaţa reală nu se aseamănă deloc cu un film.

Care ar fi cea mai bună pedeapsă pentru un astfel de descreierat?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.