Fast & Furious 5 în premieră la Băneasa Drive In Cinema!

Te aşteptăm în seara aceasta, la orele 19.00, la avanpremiera filmului Fast & Furious 5 în singurul cinematograf Drive In Digital din România, Băneasa Drive In Cinema, şi la multe alte surprize.

Fast & Furious 5 în premieră la Băneasa Drive In Cinema! Fast & Furious 5 în premieră la Băneasa Drive In Cinema!

Vineri 29 aprilie începând cu orele 19:00 are loc redeschiderea oficială a cinematografului Baneasa Drive In Cinema unde fiecare vizitator va primi gratuit câte o revistă ProMotor. Cei prezenţi vor putea admira cele mai tari maşini tunate, vor avea parte de concursuri de graffiti iar întreaga atmosfera va fi întreţinută de cele mai atrăgătoare reprezentante ale sexului frumos.

Mai mult, aceştia vor putea să întâlnească Citroen Racing Team, iar cei mai norocoşi dintre ei vor urmări filmul "Fast & Furious 5" dintr-o maşină de raliu, alături de gazda evenimentului, Cabral Ibacka, un cunoscut împătimit al motor-sporturilor şi posesor al unei maşini tunate.

Preţul unui bilet la film:

* Adult: 16 lei (luni - joi);22 lei (vineri - duminică)
* Elevi, studenţi şi pensionari: 11 lei (luni - joi); 15 lei (vineri - duminică)
* Copii: 11 lei (luni - joi); 13 lei (vineri - duminică)
* Avanpremiera: 25 lei

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.