FAW Besturn B50 Sedan

Pe măsura ce se apropie Salonul Auto de la Beijing, noutățile constructorilor locali nu contenesc să apară. Este cazul și noului Besturn B50 Sedan.

FAW Besturn B50 Sedan FAW Besturn B50 Sedan
FAW-Besturn-B50-SedanConstruit pe baza platformei tehnice a ultimei generații Mazda6, Besturn B50 Sedan construit de producătorul chinez FAW promite să îndeplinească minime standarde de siguranță și în funcție de gradul de adaptare al componentelor, ar putea avea și o ținută de drum decentă, asemănătoare cu cea a modelului japonez din care derivă.

Designul este însă tipic chinezesc și parțial original, ce nu lasă la vedere nici un detaliu care ar putea să ne aducă aminte de originile parții tehnice. Motorizările sunt și ele proprii, fiind disponibile două propulsoare pe benzină, de 1,6 litri sau 2,0 litri, ambele putând fi comandate cu transmisii automate sau manuale.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.