Faza săptămânii: cum explodează o stradă din cauza conductei de gaze. VIDEO

Evenimentul s-a întâmplat în Taiwan acum câteva zile, iar imaginile surprinse de diversele camere de filmat ne arată un dezastru care poate fi uşor confundat cu o scenă de război. Urmăriţi imaginile în continuare.

În noaptea de 31 iulie spre 1 august, oraşul Kaohsiung, din Taiwan, a fost zguduit de nişte explozii teribile. Însă nu din cauza rachetelor sau tancurilor, ci din cauza scurgerilor de gaze de la o conductă din centrul oraşului, care au distrus complet şoseaua şi au provocat importante daune materiale. Mai grav este că aceste explozii s-au soldat şi cu 25 de morţi şi 250 de răniţi. Aviz autorităţilor - iată ce se poate întâmpla din cauza nepăsării şi incompetenţei!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.