Femeia la volan: cum să parchezi într-un garaj. VIDEO

Se dă următoarea problemă: o femeie la volan, o maşinuţă de pe care cam cad tablele, un garaj de pe care iarăşi cad tablele, şi un mic prag care face ca parcarea să devină... o aventură. Ah, şi un câine nedumerit...

Femeia la volan: cum să parchezi într-un garaj. VIDEO Femeia la volan: cum să parchezi într-un garaj. VIDEO

Femeia la volan este mai calmă, mai civilizată şi produce mai puţine accidente - asta spun statisticile, iar noi suntem de acord cu ele. Nicio statistică din lume însă nu rezistă în faţa acestei femei care încearcă să-şi parcheze maşinuţa într-un garaj improvizat.

Mica rampă de la intrarea în garaj îi pune probleme serioase. Un căţel vagabond priveşte nedumerit, iar vecinii, săritori... filmează şi se prăpădesc de râs. Ceea ce vă dorim şi vouă! :)

Aveţi răbdare până la sfârşit, merită!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.